News

December 03, 2019

0 Comments


Year End Special at Munawwarah

yes...it is the end of the year..and let us celebrate with some fantastic offers!

Up to 40% discounts on Tudung, Maxis, Abaya and Men

10% discount on Hajj & Umrah apparel

Don't miss it!

4th Dec - 31 Dec 2019

October 31, 2018

0 Comments


Brand Leadership Award Brand Laureate 2016-2017

Alhamdulillah, Dato' Tuan Hasnah our Founder and CEO of Munawwarah Design Sdn Bhd was awarded the Brand Leadership Award 2016-17 by the SMEs Best Brand Laureate. Our 25th year in business - passionate commitment to serve the community and society. Thank you for all the support and love from all our customers and supporters. 

November 07, 2017

0 Comments


Special in our Outlets

Salam all,
Besides the upgrade of member discount to 30% as updated earlier,  we are also launching our 25th year anniversary Offers...starting with this great 2 for RM50 for our printed tudungs. Many pieces to choose from till the end of 2017..while stocks last. So don't wait too long.
Online - a selection of these tudungs are at a fantastic price of RM30 each..so do check it out...
We are doing regular updates on our FB page https://www.facebook.com/SriMunawwarahDesignTTDI/ ...so its best that you follow us and keep on checking on our page.
Our no 16 outlet is temporarily closed...so do drop by in our 5 outlets on Jalan Tun Mohd Fuad 3 as well as our outlet in Plaza TTDI.
And do check out our www.munawwarahdesign.com page to see what's new which is sold online.  
Hope to see you and the family soon!!!
November 06, 2017

0 Comments


September 20, 2016

0 Comments


MISIFF 2015 UNITES MUSLIMAH FASHION LABELS FROM MALAYSIA, INDONESIA AND SINGAPORE

Munawwarah Design Sdn Bhd is a pioneer in Muslim Lifestyle Apparels founded by Dato’ Tuan Hasnah Tuan Yusoff. Established in 1992, it is now a renowned provider of a comprehensive range of lifestyle apparels and accessories.

 

Its products range from Womenswear to Menswear, Haj and Umrah apparels and accessories. Tudungs/Hijabs, Children’s clothing as well as Clothes of Worship. With a wide range of product offerings, it is a One Stop Shopping Centre for men and women of various lifestyles. Wether it be busy and energetic working man and woman, the caring but hardworking supermom, the budding student, or the stylish lady, Munawwarah has the product which caters to the various styles and needs of the individual.

 

Sri Munawwarah Design was awarded Best SME Brand in Muslim Lifestyle Apparel 2014 by the Brand Laureate.

 

 

Website: www.munawwarahdesign.com

Email: ina@munawwarahdesign.com

Contact Number: 019-3388244

Continue Reading >

August 11, 2016

0 Comments


Perjalanan Haji.....

Setiap tahun kami akan menghadapi situasi jemaah haji yang last minute dapat offer atau rayuan diterima untuk mengerjakan ibadah haji.

Teringat pada tahun 1990...mummy Dato Nah Munawwarah pun tiba-tiba dapat gi haji. padahal masa tu..takde duit, takde ilmu...akaun tabung haji takde. Tapi keinginan nak sangat pergi haji tu sampai tak boleh duduk diam. Long story shorten....dalam masa less then a week...duit ada dan tempat dapat. Blur kejap. Nasib baik dia tahu menjahit - buat baju sendiri - dan pergi bersama kawan dan ustaz yang memang menjaga hal ehwal jemaah beliau. Still..so much to learn and so much unprepeared.

Mummy pulang dengan nekad untuk bantu orang lain.Itulah bermulanya Munawwarah.
Nak bantu yang tak tahu where to start especially bab persiapan diri. Beratus tips akan diterima dari pelbagai orang....tak tahu yang mana nak ikut.
DI Munawwarah kita simplify..bawa yang perlu dan menepati keperluan.Dato dan team Munawwarah membuat kajian keperluan jemaah dari yang basic Muassasah sehingga ke pakej VVIP. Lain keperluan bagi yang pergi 42 hari atau yang pergi 15 hari. Yang pergi awal ke Madinah atau yang pergi flight akhir ke Mekah.

Soalan kami tempuh setiap tahun:-

Berapa pasang baju nak bawa?
Sesuai ke baju ini?
Betul ke nak bawa 3 pasang cukup?
Betul ke boleh beli kat sana?

Jika pergi awal..dan biasa dengan keadaan di sana...mungkin boleh gi shopping cari jubah, cari tudung, cari stokin...kalau jumpa.

Tapi kalau pergi hampir waktu wukuf..waktu yang sibuk dan penuh dengan orang..sempat ke nak pergi cari baju dan shopping? Baik rehat dan tidur - simpan tenaga untuk wukuf dan mina...dari sibuk cari barang keperluan seharian.

Tinggalkan masalah keperluan anda di Malaysia. 
If tak sure..boleh dapatkan konsultasi dan khidmat nasihat percuma dari yang berpengalaman di Sri Munawwarah Design.

‪#‎srimunawwarahdesign‬
#0377270244

www.munawwarahdesign.com

Labaikallah humma labaik....

October 05, 2015

0 Comments


Back in the UK for our 5th showcase….

Alhamdulillah..

We will be in London showcasing the Munawwarah latest collections on October 10th 2016.

Featuring embellished occassionwear for 2016.